hits

Hvit Vegetarianske Pizza

Hvit Vegetarianske Pizza

Jeg er utrolig glad i vegetariansk pizza, denne oppskriften anbefaler jeg dere å prøve. 


 

Ingredienser:

Pizzabunn

5dl Grovt hvetemel (evt sammalt rugmel)  

1dl Havregryn

2dl Vann

2ss Olje

1pk Gjær (tørr gjær) 

 

Hvit Pizza Saus:

1x Boks Creme Fraiche

2x Hvitløk fedd (fin hakket)

2ts Sitron saft

Krydder: Chilli powder og pepper

 

Toppings:

½  Halv løk

½ Paprika

1x Håndfull rucola salat

2x Håndfull revet ost

1x Tomat

1x Sopp

 

Slik gjør jeg:

 

Pizzadeig:

1. Jeg begynner med å blande alt det tørre i lag (mel, gryn og gjær). Deretter har jeg i olje og vann. Jeg elter deigen i ca. 10 minutter. (Jeg foretrekker å lage deigen i kjøkkenmaskin, men du kan enkelt blande det sammen for hånd)

2. Jeg har pizzadeigen et lunt sted,  gjerne under kjøkken håndkle, i ca. 30minutter.

3. Jeg kjevler ut deigen på ett bakepapir.

 

Hvit Pizza Saus

1. Jeg blander alle ingrediensene sammen med en gaffel og smaker til med krydder.

2. Deretter har jeg det over pizzadeigen.

 

Toppings:

1.Ha toppingen på pizzaen, start gjerne med salaten, deretter tomaten, løk, paprika, sopp og ost på toppen.

2.Jeg steker pizzaen i 10-15minutter på 220grader.

 

Tips: Ønsker du at pizzaen skal få fram alle fargene? Start med osten, deretter rucola og  resten av toppingene.

Tips: Pass på at du har forvarmet ovnen, da får du best steke resultat. 

Håper det smaker

 

#Pizzasaus #Saus #Pizza #FooDelicious #Delicious #Yummy #Food #Mat #MatGlede #Helg #Oppskrift #Recipe #Weekend #Hvit #Hvitpizza #Hvitpizzasaus #Matprat #Godtno #Matinspo #Inspirasjon #Pizzabunn #Sunt #Helathy #Fitness #Pizzadeig #Deig #Middag #Helg #Weekend #Blogg #Bloggerne #Rugmel #Rug #Vegetarianske #Hvitsaus

3 kommentarer

elisebr

04.06.2017 kl.11:14

Så nydelig, spennende og god den så ut! :)

paranormalfoods

24.06.2017 kl.20:35

så fin blogg du har ! fine oppskrifter. Flink du er =D

Foodelicious

24.06.2017 kl.20:53

paranormalfoods: Tusen takk for fine ord :-D Kjekt å høre :-D

Skriv en ny kommentar