hits

Pai m/ Fetaost og Spekeskinke

Pai m/ Fetaost og Spekeskinke

 

 

Kesam kan enkelt bli brukt i forskjellige hjemmelagde oppskriften. Her er en oppskrift hvor jeg har brukt kesam i min hjemmelagde paideig. Det ble en utrolig god smak som passet godt sammen med den salte smaken av spekeskinken. Om du ønsker å se oppskrift på paideig uten kesam: Trykk her.

 

Ingredienser:

Paibunn:

3dl Grovbakst mel

50g Smør (Rom temperatur)

½ Beger Kesam Original

3ss Vann

 

Fyll:

4x Egg

1dl Melk

½ Beger Kesam Original

100g Spekeskinke

1x Håndfull Spinat

3ss Fetaost

 

 

Slik gjør jeg:

1. Jeg har alle ingrediensene til paibunnen i en food processor og lar den blande dem godt sammen.

2. Deretter dekker jeg deigen med plast, og lar deigen ligge i kjøleskapet i ca. 30minutter.

3. Jeg kjevler deigen ut og har den i pai formen, deretter bruker jeg en gaffel til å prikke hele hele bunnen. Jeg forsteker paibunnen på 200 grader i 10 minutter.

4. Når paibunnen forstekes, visper jeg sammen egg, melk og kesam.

5. Jeg fordeler spinat, fetaost og spekeskinke i paibunnen. Deretter heller jeg eggeblandingen over. Paien stekes på 200 grader i ca. 15-20minutter

 

Server gjerne med en enkel salat

 



 

 



 




Håper det smaker

 

#Pai #Spekeskinke #Fetaost #FooDelicious #Blogg #MatBlogg #Matinspo #Foodblog #Delicious #Yummy #Mat #Hverdag #Sunt #Healthy #Hjemmelaget #Oppskrift #Recipe #Spinat #Grønt #Quiche

Én kommentar

elisebr

03.08.2017 kl.23:16

Så nydelig og god den så ut! :)

Skriv en ny kommentar