hits

Tropical Overnight Oatmeal 

Tropical Overnight Oatmeal 

 

Jeg synes det er alltid godt med litt ekstra tid om morgenen, og jeg har derfor begynt å lage overnight oatmeal til frokost og lunsj. Det tar få minutter å tilberede og jeg sparer mye tid om morgenen. Jeg liker å variere hva jeg har i blandingen slik at jeg ikke går lei. Tropical overnight oatmeal er min nye favoritt. Frisk og deilig på smak.

 

 

Ingredienser:

1dl Havregryn

2dl Mandel melk

1x Banan 

1/2x Mango

 

Toppings: Ananas, kiwi, tørkede mango og kokos biter 

 

Slik gjør jeg: 

Jeg moser 1/4 mango og en banan med en gaffel og blander det sammen med havregryn og mandel melk. Jeg oppbevarer blandingen i en lufttett krukke i kjøleskapet over natten. 

Toppings: Jeg kutter opp ananas, kiwi og resten av mangoen. Jeg strør den ferske og tørkede frukten over blandingen når den serveres. 

Tips: Jeg lager til toppings samme kvelden og har det i en lufttett boks i kjøleskapet, da er alt klart om morgenen og jeg sparer enda mer tid.

Trykk her for å se oppskriften på min originale oppskrift på overnight oatmeal.   

 

 

 

Håper det smaker 

 

#FooDelicious #Tropical #Overnight #Oatmeal #Breakfast #Frokost #Foodblog #Matblogg #Deilig #Yummy #Mat #Matinspo #Tropisk #Frukt #5omdagen #Bama #Food #Blogg #Mandelmelk #Havre #Mango #Hverdag #Fitness #Healthy #Sunt

3 kommentarer

frkfrontend

24.02.2018 kl.16:15

Denne varianten skal prøves ut!

Kjersti Holthe

25.02.2018 kl.13:10

Dette så kjempegodt ut! Hvor har du fått tak i de kokosbitene? :-)

Foodelicious

25.02.2018 kl.13:36

Kjersti Holthe: Hei Kjersti, De fleste dagligvare butikkene selger dem. De er ofte i nærheten av frukt avdelingen hvor du også finner annen tørket frukt. Jeg har også sett at flere helsekost kjeder selger dem, for eksempel sunkost.

Skriv en ny kommentar